dilluns, 2 de gener del 2012

Borriol: L'Ajuntament de Borriol incompleix la Llei de Morositat i adeuda 352.000 euros sols del tercer trimestre de 2011

El portaveu del BLOC de Borriol, Silverio Tena, ha mostrat la seua preocupació davant de les conclusions d'un informe del Departament d'Intervenció del consistori de Borriol que advertix del “incompliment de la Llei de Morositat” per part de l'actual equip de govern PP-Veïns de Borriol. En este sentit, Tena va manifestar que “mentres s'acumulen deutes a proveïdors de 352.000 euros només del tercer trimestre de 2011, l'Ayuntament ha incrementat el gasto en festejos en quasi 30.000 euros sobre el que pressupostà inicialment”. 

Per això, Tena ha insistit en la petició que ja va formular en el ple del dimarts 27 per “iniciar una política econòmica seriosa, d'austeritat, sense balafiaments que aconseguisca mantindre la qualitat dels servicis públics sense incrementar impostos ni gravàmens sobre els veïns”.

Tena ha mostrat el seu suport a les desenes de comerços i empreses locals que afronten problemes de liquiditat a causa dels “impagaments del consistori per la mala gestió de PP i Veïns”. Per això, ha anunciat que insistirà en “reclamar el pagament de totes les factures pendents dins del termini i la forma escaient perquè es complisca la Llei de Morositat”. 

Des del BLOC defenen la necessitat la “exemplaritat de les administracions en el compliment de la Llei, inclosa la de Morositat”. En esta línia, Tena ha dit que “no podem exigir als veïns que complisquen amb pagaments i impostos mentre els gestors públics del nostre municipi no ho fan”. 

El portaveu del BLOC ha afegit que “si l'alcalde popular del municipi i el portaveu de Veïns de Borriol s'hagueren abaixat el sou un 40%% com la resta de la corporació, es podrien haver pagat algunes de les 217 factures pendents de pagament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada